Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lastbil tippade på E4

Olyckan skedde vid halv tiotiden på förmiddagen. Långtradaren, som var lastad med takstolar, var på väg söderut på E 4:an när fordonet av än så länge okänd anledning tippade omkull och hamnade på norrgående körfält.

Olyckan inträffade vid nya vägbygget mellan avfarterna till Hudiksvall, söder om Glada Hudik, och orsakade totalstopp på E 4:an. Polisen fick leda om trafiken på stickspår.
På grund av vägbygget är det för tillfället ganska trångt på olycksplatsen och redan på förmiddagen räknade räddningstjänsten med att det skulle ta tid innan bärgningsarbetet var avslutat.
– Bärgningen blir nog rätt knepig, det kommer att ta tid, kommenterade Peter Schönborg vid Räddningstjänsten i Hudiksvall.
Lastbilschauffören, en man i 55 till 60-årsåldern som är bosatt utanför länet, fördes till Hudiksvalls sjukhus, men klarade sig med lindriga skador. Enligt polisen är föraren i nuläget inte misstänkt för något brott.