Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Vilken advents och julstämning med Nordanstigs manskör!

En timme innan allt skulle börja, kom publiken till Sågtäktens Bygdegård till årets Adventscafé med Nordanstigs Manskör, under ledning av Kenneth Stahre. Åter skulle vi få uppleva värme, gemenskap och de så fina Advents och Julsångerna som kören, år efter år har gett oss.

Annons
Läsarbild: Elsie Bäcklund Sandberg

Det har blivit en höjdpunkt med detta evenemang och i Bygdegården var det fullsatt! Nöjeskommittén välkomnade varmt publiken och kören, till denna efterlängtade kväll!

Kvällen delades upp i två avdelningar och vid pausen serverades kaffe med de traditionella adventsbullarna och pepparkakorna. Och givetvis blev det också åror med fina vinster, som var skänkta.

Kvällen avslutades naturligtvis med begäran om mera sång och så blev det, två sånger till och applåderna blev långa och talade sitt tydliga språk.

Det finns en sådan sångarglädje i kören, som verkligen smittar av sig. Det blir så varmt inombords, stämningsfullt och Nordanstigs manskör gjorde vår kväll! Övertygelsen är stor att alla bar med sig hem, känslan av det som berikar och ger glädje genom sångerna och musiken, det vi behöver i en tid, där ”alla måsten” så lätt tar över!

Elsie Bäcklund Sandberg, nöjeskommittén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons