Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Reseträff med SPF seniorerna

SPF seniorerna Glada Hudiks resa till reseträff med Lönns Buss blev precis så trevlig som man förväntar sig när vår reseledare Kerstin Josefsson pysslar om och ser till att alla trivs under hela resan.

Annons

Lönns Buss körde för övrigt ner med tre bussar till. Efter en god lunch vid Hakke krog anlände vi till m/s Cinderella i god tid, så att alla hann få sina hytter och att sedan kl 18.00 äta en tvårätters middag i restaurang Seaview. Som alltid på dessa kryssningar, så finns ett rikt utbud av underhållning för alla smakriktningar. Vi kände oss dessutom riktigt hemma, eftersom "Östen med resten" under stort jubel uppträdde på flera ställen båda dagarna. Högt i tak med andra ord.

Hemresan på båten började med info. Stort utbud av aktiviteter gjorde tiden kort tills vi nådde Stockholm. Hemresa i snöglopp gick utan mankemang. Larsa Lönn körde oss säkert hem. Mellanlandning för middag i Tönnebro och gruppfoto.

Kerstin tackade i bussen för sin tid som reseledare i SPF, en uppgift som hon skött i nio år och som hon nu känner att det är tid att kliva av.

Tord Westman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons