Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Jubileumslunch för PRO-medlemmar i Hudiksvall

PRO Hudiksvall firade 80-, 85-, 90- och 95-åringarnas födelsedagar med en lunchbjudning fredagen den 24 maj på Patricia.

Annons
Stående från vänster: Ingrid Löjdström, Gun Krohn, Greta Eriksson, Sonja Wallin, AnnaBritt Nilsson, Stig Norin, Heidi Söderholm, Mildred Olsson, Åke Larsson, Gun Wiklund, Raymond Wiklund och Arvid Jonsson. Sittande är från vänster: Siv Westin, Gösta Enberg och Barbro Gradin.  Läsarbild Maj-Britt Norlander.

Femton medlemmar som fyllt eller fyller år första halvåret 2019 deltog och några hade en anhörig med sig. Det har blivit en tradition i föreningen att uppvakta med en jubileumslunch och det är ett trevligt tillfälle att träffas och prata minnen samt känna gemenskap.

Information lämnades om sommarens aktiviteter och resor. Vid lunchen deltog även PRO-föreningens kontaktombud. PRO-kören framförde flera fina och medryckande sånger och avslutade med att gratulera med sången ”Med en enkel tulipan” och ett fyrfaldigt leve.

Gemensamma intressen och trevliga minnen utbyttes under lunchen och det efterföljande kaffet med toscakaka. Jubilarerna uppvaktades med blommor från föreningen och firandet avslutades med fotografering av jubilarerna och en tillönskan om en skön sommar.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons