Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Visionveteranerna har kommit igång igen!

Efter två år av isolering och rädsla för coronan börjar våra seniormedlemmar verkligen intressera sig för våra idéer att ut och resa.

Innan augusti månad blev det en bussresa för 30-talet medlemmar med anhöriga till Härnösand och Ångermanälven. På båten Ådalen lll serverades välsmakande lunchbuffé under resan. I Hudik hällde regnet ner hela dagen medan vi norr om Sundsvall fick uppehållsväder under hela resan.

Under färden blev det underhållning av trevlig trubadur som även fick alla resenärerna att sjunga med i allsånger.

Vid månadsskiftet kom nästa aktivitet där 30-talet sill- och surströmmingslängtande medlemmar samlades i Ilsbo hembygdsgård.

I det fina vädret ute kunde en stund före burköppningen alla höra trubaduren Kjell Barkman, Gnarp underhålla. Förväntansfullt öppnades årets och fjolårets inläggningar av strömming. Några gillade löksill och matjesill. Vid varje bord analyserades vilken av inläggningarna var bäst – en svår fråga.

Allt smakade i alla fall gott. Trubaduren ledde allsånger och varefter kaffe och kaka bjöds. Medlemmarna ville att mera skulle hända vilket gör i oktober.

Örjan Tjärnström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel