Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Utomhusaktiviteter för HjärtLung i sommar

På grund av covid-19 har vi ordnat aktiviteter utomhus under sommaren för våra medlemmar i HjärtLung Bollnäs-Ovanåker.

Vi har spelat bangolf vid Karlslund under 13 onsdagar. Där har Bangolfklubben varit tillmötesgående och vid avslutningen delade klubbens Inge Woxberg ut tre priser bland deltagarna och vår förening bjöd på kaffe och kaka.

Vi har haft bingopromenader runt Vågen där vi bjudit på fika och grillkorv (sponsrad av en lokal charkfabrik) den 12 juni och den 21 augusti. Vi lottade även ut priser bland de som deltog i promenaderna. Vid det senare tillfället hade vi också musikunderhållning av Harriet Arvidsson och hennes spelkompisar.

Vi kommer även att ha en liknande promenad fredagen den 25 september vid Kygelvallen i Ovanåker. Där blir det kaffe, korv, tipspromenad och underhållning. Vi samarbetar med ABF vid våra arrangemang.

Vi har valt att ordna dessa utomhusarrangemang, med lagom distans, som läget är nu eftersom att vi vet att våra medlemmar behöver den sociala kontakten.

Inge Pettersson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel