Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Unga innebandyambassadörer prisade av Hälsinglands innebandyförbund

Vi säger stort grattis till spelarna Linus Wollart och Zara Norén samt som tilldelats 2020-års stipendium #InnebandyForAllStipendium.

Hälsinglands innebandyförbund tillsammans med huvudpartner Klubbhuset och Klubbhuset Uppsala har beslutat om att dela ut ett stipendium till en kille och tjej per år som i spelarutbildningsprogrammet har gjort framstående insatser under pusselbiten människan.

Stipendiet som för tredje året delades ut går till två individer som är goda ambassadörer för vår värdegrund och delar våra värderingar gällande kamratskap.

#InnebandyForAllStipendium är ett stipendium innehållandes ett presentkort på produkter ur Klubbhusets sortiment på 1500 kronor.

Kriterierna för att bli stipendiat är att du är en ambassadör för vår värdegrund. Stipendiet är en viktig del av vår fond #InnebandyForAllFOND.

Stort grattis och stort lycka till i era vidare karriärer.

Jakob Westerlund

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel