Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Undersviks Hembygdsförening bjuder på berättelser och vandringar i bygden med vandringsapp

Här kommer en liten försommarhälsning från Undersviks Hembygdsförening. Med tanke på att vi ska hålla oss så isolerade och långt ifrån varandra vi bara kan, så blir det lite trist. Därför vill vi påminna om vår ”vandringsapp”.

Det är fem vandringar med flera berättelser. Appen är gratis och laddas ner till din telefon. För att få information om hur du gör (vilket är väldigt enkelt) kontaktar du Undersviks Hembygdsförening.

När nedladdningen är klar kan ni sedan välja vilken promenad du vill gå eller om ni vill lyssna där hemma vid köksbordet. Det fungerar även att åka bil om promenaden känns för lång. Om man kör väldigt långsamt så hinner appen känna av berättelsepunkterna.

Tilläggas kan att Offerberget, är en ren promenad/köksbordsaktivitet, just för att det helt enkelt är uppe på berget. Där är det mycket historia och en fantastisk utsikt.

Hoppas ni finner nöje i berättelserna – och kom ihåg att ta med lite fika till er själva och vatten till hundarna.

Birgitta Hallin Olsson, Undersviks Hembygdsförening

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel