Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Underhållning, ölprovning och pilkastning hos VisionVeteranerna och SKPF

Torsdag 17 oktober samlades ca 40 medlemmar i VisionVeteranerna och SKPF avd 50 på Patricia för provning av alkoholfri öl och pilkastning.

Kvällen inleddes med underhållning av Ingela Söderlund. Hon bjöd på ett varierat program som innehöll många olika musikstilar varvat med historier och anekdoter. Alla njöt i fulla drag. Skratten blev många och även igenkänningen.

Ölkorvar, ost, chips och salta pinnar dukades upp. Sedan följde provningen av 5 olika sorters alkoholfri öl (0-0,5%) från fyra olika länder. När vi motionerat smaklökarna blev det omröstning om vilket öl som var godast. Lite olika synpunkter men enigheten var ganska stor. Alkoholfri öl är nog en trend som kommit för att stanna.

Nu var det dags för de som ville kasta pil på två piltavlor. Bästa kvinna och bästa man skulle utses. Dessutom skulle det avgöras en vinnare totalt: SKPF eller VisionVeteranerna.

Kaffe och kaka serverades medan sammanräkningen av pilkastningen slutfördes. Bästa kvinna blev Elvy Lundström SKPF och bästa man blev Bengt-Olov Rylander VisionVeteranerna. Och till sist: VisionVeteranerna stod som totalsegrare vilket innebar revansch för förlusten för två år sen.

Efter en kväll med bra musik, god öl och förplägnad i trevligt sällskap skildes vi åt. Och regnet hade upphört ...

Marie Nordborg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel