Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Traditionsenlig boulecup avgjordes på gamla Mejeriet

Söndagen den 15 december anordnade Bollnäs bouleklubb den traditionsenliga luciacupen i boule på gamla Mejeriet. Det var tio lag som kom till start med två spelare i varje lag.

Varje match spelas mellan två lag och de två lag som får bästa resultaten efter första omgången möts i den andra omgången o s v neråt i resultatlistan. Därefter summeras de två omgångarna och de två lag som då har bäst resultat möts i tredje omgången och sedan likadant tills det efter femte omgången finns en slutlig resultatlista.

Spelet började kl 10 och sista omgången blev klar vid 16-tiden. Det var matuppehåll och fikaraster där det serverades grillkorv, mackor, kaffe m m. Deltagarna kom från Bollnäs, Ovanåkers och Söderhamns kommuner.

Slutsegrare blev Lillan Callmyr och Ulf Eriksson, på andra plats kom Lars Ekmark och Svante Sjölin, på tredje plats kom Kerstin Axling och Tommy Ström.

Inge Pettersson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel