Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Till Bollnästravet med SPF Järvsö

SPF Järvsö försökte sig på att tjäna in lite julklappspengar på Bollnästravet.

Annons

En lite mild decembertorsdag var dagens mål Bollnäs och travbanan. Vi var cirka 50 pensionärer från Färila. Ljusdal, Järvsö och några småorter till. Stämningen var hög i bussen och förväntansfull, skulle det lyckas att vinna några kronor till jul?

Vår chaufför Henry lotsade oss på lite småhala vägar fram till travbanan i Bollnäs. Där välkomnades vi med att få ett eget loungeroom i restaurangen, det låg utdelade program med pennor på våra bord så det var bara att börja studera de olika loppen, fem inalles, och se om man kunde hitta några bra hästar att spela på.

Innan första start blev vi serverade en god lunch från restaurangen.

Tävlingen började och det hade satsats friskt på olika hästar i loppen och stämningen var hög. Ja, hur gick det då? Sisådär. En del vann och en del förlorade, men vad gör det? Vi hade i alla fall en riktigt trevlig eftermiddag på Bollnästravet.

Bosse Jörneblad

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel