Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Tempo i Vallsta satsar – och frisersalong flyttar in: "Det ser mycket lovande ut"

Vallstas enda livsmedelsaffär har planer på att utöka sitt sortiment och göra en del moderniseringar. Ägaren, Danish Hajo har dessutom hittat en ny affärsidé. En frisersalong har flyttat in i butiken.

Det är en mycket nöjd Danish Hajo som berättar om sina planer för Tempo i Vallsta.

- Frisersalongen är hittills jättelyckad. Vi hade en demonstrationsdag. Det kom kunder hela dagen. Det ser mycket lovande ut.

Bland övriga planer kan nämnas: Alla kylkompressorer ska bytas ut, det ska komma nya kyl- och frysdiskar. Och varusortimentet ska bli mycket större. Dessutom blir det en kaféhörna i butiken.

Frisersalongen är inrättad i det som tidigare var serveringsdel då butiken, under förra ägaren, hade restaurangverksamhet. En vägg och en dörr skiljer den från livsmedelsdelen.

– Hälsingevaror kommer att finnas till största delen. Men även från mina hemtrakter i Kurdistan kommer jag att kunna erbjuda vissa varor.

En storsäljare som Vallstaborna gärna vill ha är getost.

– Det tar ofta slut på en gång när jag tar hem det, förklarar Denish Hajo.

Bosse Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel