Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Temamöte hos SKPF om det viktiga försäkringsskyddet

Novembermånaden inbjuder verkligen till att fundera över, hur är det med mina försäkringar? För nu börjar bland annat halkrisken vara stor. Temamötet på Patricia som SKPF avd 50:s medlemmar inbjöds till, handlade just om försäkringar.

Ordförande hälsade varmt välkommen och speciellt välkommen till nya medlemmar och till medverkande kundrådgivare Mona Olander från Folksam. Vi fick en mycket bra genomgång över de aktuella försäkringarna som SKPFs medlemmar kan teckna och vad de innehåller.

Så värdefullt att få genomgången över vad som gäller, vad bör jag tänka på och också fundera över, vilket är mitt behov? Tryggheten i vardagen är så viktig, det gäller att gå igenom vilket försäkringsskydd som man har tecknat som medlem, utifrån de förhandlingar som SKPF har med Folksam.

Budskapet från Mona var, vikten av att anmäla in om något har hänt. Det gavs utrymme för frågor som Mona kunde ge oss svar på och samtala kring.

Medlemsförsäkringarna är något som SKPF ser som mycket angeläget, det handlar om att behålla tryggheten från yrkeslivet, genom att fortsätta vara bra försäkrad även som pensionär!

Ordförande framförde styrelsens varma tack till Mona med för en mycket informativ eftermiddag.

Efter kaffe och smörgås blev det dragning på lotteriet och information om julfest och resor.

Det här blev en eftermiddag med insikter, och som man säger, ”det gäller att se om sitt hus” på olika sätt! Tryggheten är A och O och det är en förmån att få ha den möjligheten.

Elsie Bäcklund Sandberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel