Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Suif-spelare överst på pallen i stor ungdomstävling

Suif:s 17-årige Edward Wesshagen fick kliva upp överst på prispallen vid Ängbys internationella. En av Sveriges största ungdomstävlingar med bland annat hela Sverigeeliten på plats.

Bäst av Suif:s ungdomar lyckades Edward Wesshagen i klassen herrjuniorer 17. Han vann alla sina tre matcher i poolspelet för att i slutspelet vinna ytterligare fem matcher.

Han var nära ett respass redan i andra omgången mot Daniel Grennäs, Ljungsbro BTK då han lyckades vända underläge 7-10 i femte och avgörande set till matchseger med 12-10.

I semifinalen mot Köpings Theo Abrahamsson blev det också en rysare. Edward vann med 11-9 i det femte setet. I finalen mot Joel Jonsson, BTK Frej Växjö blev det seger med 3-1 i set. Daniel Lindsö Suif kom sexa i samma klass. I fredagens elitklass lyckades Suif:s Hampus Nordberg bäst med sin andraplats.

Anders Eriksson/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel