Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Suif-spelare överst på pallen i stor ungdomstävling

Suif:s 17-årige Edward Wesshagen fick kliva upp överst på prispallen vid Ängbys internationella. En av Sveriges största ungdomstävlingar med bland annat hela Sverigeeliten på plats.

Annons

Bäst av Suif:s ungdomar lyckades Edward Wesshagen i klassen herrjuniorer 17. Han vann alla sina tre matcher i poolspelet för att i slutspelet vinna ytterligare fem matcher.

Han var nära ett respass redan i andra omgången mot Daniel Grennäs, Ljungsbro BTK då han lyckades vända underläge 7-10 i femte och avgörande set till matchseger med 12-10.

I semifinalen mot Köpings Theo Abrahamsson blev det också en rysare. Edward vann med 11-9 i det femte setet. I finalen mot Joel Jonsson, BTK Frej Växjö blev det seger med 3-1 i set. Daniel Lindsö Suif kom sexa i samma klass. I fredagens elitklass lyckades Suif:s Hampus Nordberg bäst med sin andraplats.

Anders Eriksson/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel