Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: SUIF inledde säsongen med SM-guld

SUIFs pojklag, P16, visade sig starkast när sex klubbar gjorde upp om medaljerna i Trollhättan. SM-slutspelet inleddes på lördagen med tre lagmatcher och avslutades på söndag eftermiddag med en SM-final mot Eskilstuna BTK.

Grabbarna som alla tre går på pingisgymnasiet i Söderhamn fick maximal utdelning då de varit flitiga besökare i träningshallen hela sommaren. Daniel Lindsö som förra helgen vann klassen Hj18 vid Sweden Tour i Halmstad blev även den här helgen bäste spelare då han gick obesegrad genom hela slutspelet med kvoten 8-0.

Elliot Lundquist blev bättre och bättre för varje lagmatch och spelade som allra bäst i de tuffaste matcherna. Filip Sköld som agerade reserv gjorde inhopp i dubbelmatch men gjorde en viktig caochinsats på bänken tillsammans med lagledaren Fredrik Lundquist.

Resultat lagmatcher

Söderhamns UIF - BTK Frej, Växjö 3-1

Söderhamns UIF - Spårvägens BTK, Stockholm 3-1

Söderhamns UIF - Ängby SK, Vällingby 3-0

Söderhamns UIF - Åsa IF, Kungsbacka 3-1

Söderhamns UIF - Eskilstuna BTK 3-0

Läsartext:Anders Eriksson

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel