Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Storpublik på allsång i Bjuråker

Måndag 29 juli var det final av årets upplaga av allsång på Bjuråkers forngård.

Kvällens hemliga gäster var Saine Jonsson och Bengt Nordhs. Saine framförde några låtar på keyboard o sång för att sen medverka tillsammans med orkestern.

Traditionsenligt på sista kvällen medverkade också Gök-Olle. Vi har haft lite otur med vädret i år under dessa kvällar säger Mats Skog som tillsammans med sina musikanter har lett allsången.

I serveringen såldes ostkaka, smörgåsar, kaffe med mera. Kvällen till ära såldes även kolbullar. Många besökare återkommer till dessa allsångskvällar i juli varje år på forngården.

Det såldes även lotter, varmkorv och allsångshäften så man kunde sjunga med i sångerna. Som vanligt avslutade man att tillsammans sjunga Man ska leva för varandra.

Efter allsången fick Mats Skog & musikanterna varma applåder av den stora publiken. De fick även varsin gåva som tack får årets fem kvällar av Birgitta Nilsson från Bjuråkers hembygdsförening.

Text & foto: Joacim Nilsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel