Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Stor trupp simmade till Palles minne

I helgen var Hudiksvalls simsällskap i Bollnäs för årets första tävling. Palles Minne Tyr Cup. En återkommande minnes tävling för Per Alvar ”Palle” Magnusson som tragiskt lämna oss för tidigt 2009.

Hudiksvalls simsällskap hade en stor trupp på plats. åtta simmare som gjorde bra resultat i dom grenarna dom ställde upp i både individuellt och i lagkapp.

Resultat som stack ut under helgen var lagkapps laget som blev trea på 4x50 fritt. Med laguppställning: Adam Rydstedt, Viggo Reit, Gustaf Sandström och Anton Sölveskog.

Även Agnes Jonasson slog till med ett bra resultat på 100 och 50 meter bröstsim där hon var och nosade på kvalgränserna till Swim Open.

Även simmarna, Alva Käller, Linus Almberg, Minna Hedlund, Sebastian Pettersson och Gustav Hedin presterade bra och slog många personliga rekord under helgens simningar.

Nu fortsätter tävlingssäsongen med hemmatävling i Februari.

Adam Rydstedt/Läsartext

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel