Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Stilla sommarkväll i Bergöns kapell

För 12:e året i rad välkomnade Elsie Bäcklund Sandberg och Anna Häreskog till Stilla sommarkväll i Bergöns kapell. Ett arrangemang av Sågtäktens bygdegårdsförening i samarbete med ABF Hälsingekusten.

Annons

Kapellet var fullsatt och Elsie inledde med att uttrycka glädje över att så många kommit och också glädjen över att just denna kväll, har ett skepp i miniatyr skänkts till kapellet av Christer Wallström och Lena Roos från Sågtäkten. Det vackra skeppet har namnet Regina.

Anna och Elsie bjöd på ett sammanhållet program med sång, musik och dikter. Anna stod för sången och några sånger sjöng de båda i stämmor. Dikterna var till huvuddelen Elsies egna dikter.

Efter avslutat program överlämnades blomstercheckar från Bygdegårdsföreningen och även choklad som tack från Maj-Anita och Berndt Person. Önskemål kom om en sång till och de båda sjöng i stämmor, Tänk att få vakna.

Ett varmt tack framfördes till publiken och välkomnades till kapellstugan till kaffe med hembakt bröd och med en önskan om en trevlig sommar.

Ingrid Rudh, nöjeskommittén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons