Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Staffan Skäre och Klint-Olle underhöll på musikkafé i Forsa

Den 28 mars gästades PRO Forsa på sitt musikkafé av två riktigt prominenta musiker, Staffan Skäre på bas och sång samt "Klint-Olle" med ett fantastiskt dragspel.

Annons

Lämpligt nog började de med Forsa-minnen av Jon Erik Öst och fortsatte sedan med en repertoar från tidiga Jularboklassiker som varvades med några ryska kompositioner och avslutades med en mycket rask Säkkijärven polkka och den klassiska Svarta ögon.

Emellan de olika låtarna berättade de om episoder ur musikfamiljen Östs liv och Jularbos utveckling från hans första komposition till hans fullständiga dominans då det gäller viss dragspelsmusik.

I en paus i musikunderhållningen serverades kaffe och macka samt drogs på dagens årorna lotteri, innan Staffan och Olle avslutade dagen med några extranummer. De avtackades av ordföranden och den för dagen mycket nöjda publiken.

Bibbi Andersson

 

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel