Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: SPF-seniorerna Glada Hudik och covid-19

Att vara årsrik i dessa tider och inte få träffa sina vänner och umgås, kan ta på krafterna. SPF-seniorerna Glada Hudik arbetade under hösten fram några aktiviteter, som är gångbara.

”Lär känna en del av Din stad”, en promenad i ensamhet eller med nära vän, genomfördes ett par veckor i månadsskiftet oktober/november. Ett 120-tal medlemmar deltog.

”Månadens ordförandebrev” till alla medlemmar sändes ut första gången i oktober. Brevet innehöll föreningsinformation, som tidigare ingick vid månadsträffarna. Frågor som inkommer besvaras. En tävlingsordfläta har bifogats i decemberbrevet.

En andra omgång av ”Lär känna en del av Din stad” har startat och pågår fram till den 15 januari. Promenaden sker i centrala staden på Väster, mot Håstaholmen och Håstaområdet. Under två lördagar har informationsblad/karta lämnats ut vid föreningslokalen. Medlemmar med e-post får underlaget via mail. Många medlemmar saknar dock e-post och datormöjligheter. Dessa får ett personligt brev, som delas ut av några medlemmar. Den stora responsen och gensvaret på föreningsaktiviteterna gör att SPF-Seniorerna Glada Hudik kommer att fortsätta på liknande sätt under vinter/våren 2021.

Ulf Sundh

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel