Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: SM-guld till Suifs Sam Gustafsson

Sam Gustafsson, SUIF, vann SM-guld för andra året på rad i klassen stående 6-7 ungdom i samband med ungdoms SM, para JSM i Skövde.

Annons

Sam är oerhört träningsvillig och har utvecklats mycket sedan förra årets guld. Han förlorade endast ett set på vägen fram till guldet. Till hösten börjar Sam på pingisgymnasiet i Söderhamn. För övriga Suifare blev det kvartsfinal för Elliot Lundquist i klassen Pojkar 15 och Tova Wikström i damjuniorer dubbel tillsammans med träningskompisen Tinna Nilsson från Östersund.

Anders Sandström nådde till semifinal i B-slutspelet för herrjuniorer 17. Suifkadetterna i flickor och pojkar 13, Sofi Wiberg och Simon Lundquist vann bägge sina kvalgrupper och nådde bägge till andra omgången i A-slutspelet.

LÄS MER:  HÄR kan du skicka in ditt läsarmaterial

Även Ida Hellström i flickor 15 nådde andra omgången i A-slutspelet. William Wiberg i herrjuniorer 17 gick vidare från kvalet men förlorade i första omgången i A-slutspelet en mycket jämn och välspelad match med 9-11 i det sjunde och avgörande setet. Alla spelare representerade Suif på ett föredömligt sätt och kämpade bra i den tuffa konkurrensen.

Anders Eriksson/Läsartext

 

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel
Annons