Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: SKPF:are njöt av samvaro och suring

Det är höst- och visst är det något särskilt med denna delikatess!

Så var det åter dags för den så efterlängtade sammankomsten med den norrländska delikatessen, surströmming. Det är höst och visst är det en tjusning med hösten också.

SKPF Pensionärerna avd 50 samlades på Patricia för denna samvaro och alla välkomnades varmt av styrelsen genom ordföranden. För underhållningen stod Tre å nån, en mycket uppskattat grupp som inledde eftermiddagen. Givetvis blev det också Surströmmingsvisan, varje år lika härlig att sjunga.

Under eftermiddagen blev det också information om studier, sammankomster, resor och äldredagen både i Hudiksvall och i Harmånger, Nordanstig.

Efter maten, blev det en härlig bakelse och dragning på lotteriet med många fina vinster. Mera sång och musik blev det och allsång, så mysigt att få sjunga med i den fina sången – Glöm inte bort dina vänner! Ett budskap att verkligen ta fasta på.

Ordförande framförde styrelsens varma tack för kvällen och för sången och musiken av Tre å nån och medlemmarna välkomnades tillbaka på kommande sammankomster.

Så var det det här med hösten. Det finns en stillhet i höstmörkret, det sprider sig ett lugn, allt drar sig tillbaka, vilar, för näring och ny kraft, för att möta ljuset igen. Nytt liv, visst längtar vi, redan!

Elsie Bäcklund Sandberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel