Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Skivor till kaffet bjöds hos PRO Hennan

Den 12 september hade PRO Hennan återigen ett mycket välbesökt medlemsmöte. Det skall dock erkännas att det kanske inte var medlemsmötet i sig som drog, utan en stor anledning var besöket av Lars Sigvard och Gun-Britt; Skivor till kaffet.

Det ordinarie medlemsmötet avhölls dock först, och den största tonvikten lades på punkten om kommunens tänkta demensboende. KPR-ledamöterna i respektive förening har ombetts att lämna synpunkter på de föreslagna lägena som kommit från kommunens utsedda arbetsgrupp: Gärdeåsen respektive Östernäs.

Efter medlemsmötet gick ordet över till Lars Sigvard och Gun-Britt som gav en fantastisk kavalkad, spelade skivor, sjöng och berättade historier, från vår egen tid, dvs när vi var unga. Lars Sigvard berättade också om sin tid som radiopratare och "revypappa" samt hans olika möten med kända profiler från vår tid: Lars Lönndahl, Tjadden Hellström, Gösta Bernhard m fl. En mycket trevlig stund, tyvärr alltför kort. Vi kan bara hoppas på ett nytt besök. Sammantaget en mycket trevlig stund.

Kurt L. Rådlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel