Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Säsongavslutning på SKPF studiecirkel

SKPFpensionärerna avd 50 Hudiksvall/Nordanstig har träget genomfört studiecirkeln Förebyggande av fallolyckor för äldre som genomförts utomhus och med promenad varje måndag.

Gruppen har noga följt restriktioner från FHM samt Region Gävleborg hela tiden. Denna sista måndag för säsongen överraskade cirkelledarna med att ta en avvikande väg som slutade i Borgarparken och där möttes gruppen av SKPF:s Förbundsordförande Liza diPaolo Sandberg. Glad överraskning för deltagarna och det blev både information och fika med Solroskaka. Liza informerade och ställde frågor om Läkemedel och äldre - Vad är viktigt? Många synpunkter kom fram som tas tillbaka till förbundets delaktighet i detta projekt. Siw och Lena som cirkelledare delade ut medaljer till alla deltagare "Du som är så duktig att gå, måste ju en medalj få".

Som alltid blev det många glada skratt i gänget och vi bestämde att vi startar upp på nytt måndag 6/9 och fortsätter med Förebyggande av fallolyckor för äldre.

Vi önskade varandra Trevlig sommar och uppmanade varandra att hålla i och hålla ut. Fortsätt hålla avstånd och tvätta händerna även om vi nu är många som fått vaccinationer. Så får vi inte slappna av utan vi måste vara rädda om oss själva och varandra.

Lena Jonsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel