Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Sandarne PRO startade upp sin medlemsverksamhet med suringträff

Sandarne PRO startade upp sin medlemsverksamhet den 7 september 2021 på Östanbogården efter ett långt uppehåll på grund av coronaviruset.

Ordförande Sven Erik Jansson hälsade de 35 närvarade medlemmarna välkomna. Och extra välkommen framfördes till musikerna Björn Hagström.

En kort information om resor som är på gång, bland annat Julkonsert i Stockholm den 12 december, samt att PRO Samorganisation Söderhamn den 9 september skall genomföra sin PRO-vetaretävling i Östanbogården.

Ordförande bjöd därefter in till surströmming och matjessill med diverse tillbehör, Sven Erik upplyste medlemmarna om avståndshållande med hänsyn till att coronareglerna fortfarande gäller. Menyn intogs med god aptit. Efter att medlemmarna stillade hungern genomförde Björn en klurig frågetävling, där lag Hansson och Westerlund tog hem segern. en högt uppskattad och klurig aktivitet för våra hjärnor i dessa kulturfattiga dagar.

Efter kaffe och äppelkaka genomfördes dragning på lotteriet.

Ordförande Sven Erik Jansson avslutade mötet, samt framförde ett stort tack till köksgruppen för deras arbete.

Enar Granqvist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel