Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Samuelssons medverkade på musikkafé i Näsvikens bygdegård

En onsdagskväll i september arrangerades ett musikkafé i bygdegården. Lars Jonsson hälsade alla välkomna och presenterade sedan kvällens medverkande Jard och Magnus Samuelsson.

Kvällens program bestod av två avdelningar med paus för servering i bygdegårdens regi. Samuelssons höstturné inleddes i år i Näsviken och detta år reser Jard tillsammans med sonen Magnus, som medverkar med sång och gitarr.

Kvällens repertoar bestod bland annat av följande titlar, Han är min sång och min glädje, Ett vänligt ord, Pärleporten, Vi ska ses igen samt I sorg och glädje. Kvällens sånger presenterades med berättelser från livet som skildrade både glädje och sorg, kryddat med humor och poänger. Den röda tråden genom programmet handlade om en tro på Gud som bär genom allt.

Kvällens musikkafé, som var ett samarrangemang mellan Näsvikens bygdegård samt Saron- och Elimförsamlingen, blev ett lyckat initiativ vilket visade sig i en välfylld bygdegård. Musikkaféet avslutades med en kort presentation av Elim och Sarons verksamhet, då Ingrid Sjöberg, Carina och Karl-Ove Andersson berättade om och inbjöd till hemgrupper, Saronsångarna, basketkvällar och FredagX.

Anders Jansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel