Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Sagostund för vuxna i höstmörkret

I Sågtäktens Bygdegård var det bara ett svagt sken från lampan i taket, ljusen på borden gav den där mysiga miljön, när en berättelse ska läsas och lyssnas till. Det var åter dags för ABF Hälsingekustens arrangemang, Sagostund för vuxna.

Kvällens berättelse var Rum för avsked av Hans Gunnarsson ur boken Världens Barn 2010. Besökarna fick först höra lite om författaren, för att därefter lyssna till berättelsen.

Visst är det så att när tiden och upplevelsen kommer till oss, då får vi tid att tänka, värdera och omvärdera. Det känns som om läsning är ett medel mot jäkt och stress. Det blir ett andrum där upplevelser av andras liv och erfarenheter blir dörrar som öppnas.

Efter avslutad läsning, blev det kaffe med hembakt bröd och det mysiga samtalet: hur blev det som det blev med berättelsen, fanns andra upplevelser än den egna? En berikande kväll som vi hoppas ger mersmak, för nya upplevelser i bokens värld!

Nöjeskommittén genom Elsie Bäcklund Sandberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel