Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Revy gör succé i Delsbo

Under midsommarveckan spelade Tingshusteaterns revygrupp bestående av sex skådisar ålder 19 – 76 tre föreställningar för begränsat antal i publiken på Svea Bio i Delsbo.

Skratt blandades med allvar under den timmeslånga stunden. Utmaningar med den digitala värld vi lever i, att det är okej att få må bra och fördelar och nackdelar med kärlek och relationer var något av alla de ämnen som avhandlades på scenen.

Musikerna Inger Lagerqvist och Karin Johansson band samman det hela med vackra toner. Ensemblen bestod av Anna Flygt, Anna Kamél, Karin Hildingsson, Joar Nordmark, Liv Jonsdotter, PiaPetra Nygårds.

Möjliggörare av revyn har varit Studieförbundet Vuxenskolan samt ATR Gävleborg. En av föreställningarna spelades in för att finnas tillgänglig för fler intresserade. Länk finns på tingshusteatern.se och Facebook.

Karin Hildingsson, ordförande Tingshusteatern

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel