Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Räddningstjänsten besökte RPG-möte

RPG, riksförbundet pensinärsgemenskap, har haft ditt månadsmöte. Samlingen var i Baptistkyrkan i Hudiksvall och dagens gäst var Torbjörn Hallberg från Räddningstjänsten.

Bosse hälsade välkommen och husbandet, Bengt, Gun-Britt, Åke och Karin sjöng och spelade flera kända låtar och därefter informerade Torbjörn om hur många instanser i kommunen som är beredda på olika sätt om något allvarligt skulle hända. Säkert blev det mycket ny information för de flesta eftersom det oftast inte är aktuellt att tänka på detta. Det är mycket viktigt att öva inför att något kan hända. Alla fick en tankeställare och var mycket tacksamma för informationen och Torbjörn tackades med en blomma.

Info om höstens program där Berndt Persson kommer och visar av sina filmer i november i Höglidenkyrkan och i december serveras julgröt i Björkbergskyrkan.

Ytterligare några sånger sjöngs t ex Barnatro och Pärleporten och det efterlängtade fikat smakade bra och "årorna" såldes snabbt och de skänkta gåvorna på vinstbordet fick nya ägare. Bosse tackade alla som kommit och hälsade välkommen igen

Maj Anita Persson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel