Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO:s gå-bingo tog vinterlov

Varje måndag sedan 10 augusti har PRO i Hudiksvall anordnat gå-bingo runt Lillfjärden. Det har varit många medlemmar som gått rundan varje vecka.

Börje Larsson har suttit på plats och sålt bingobrickor varje gång. De första medlemmarna startade rundan några minuter före 13.00 och den sista en kvart senare, med andra ord en bra spridning. Under promenaden har deltagarna kryssat för nummerbrickornas angivna siffror som funnits upphängda på stolpar runt slingan.

Gå-bingon har varit en härlig promenad i ett skönt sommarväder. Vinster har delats ut varje gång. Vid sista tillfället den 21 september tävlade deltagarna dessutom om en jackpot på 16 skraplotter. Det blev en spännande avslutning med en varm applåd från 30 bingospelare till Börje som skött bingon samt till Tord Andersson som fick jackpot.

PRO medlemmarna fortsätter nu promenera tre dagar i veckan för att behålla både den fysiska och mentala hälsan.

Maj-Britt Norlander, PRO Hudiksvall

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel