Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO på skogspromenad vid advent

En fantastiskt klar och härlig novemberfredag med några minusgrader gjorde PROmenaden till en riktig kick inför helgen.

Vid första stoppet hos prästen Björn Wiksten framför St Jakobsgården fick gruppen information om Jakobskyrkans anpassade advents- och julfirande. Tyvärr blev PRO-föreningens adventsfirande, som planerats till Jakobskyrkan, inställt i år.

Sedan bar det iväg ut på västra spåret. Frostig mark kunde på sina ställen vara lite riskabel men det kompenserades av naturens gnistrande grönska. Vid första vindskyddet brann det en brasa och en grupp hade slagit sig ner för grillning. Turligt nog finns det fler vindskydd längs slingan och när PRO-gänget satt sig tände ordförande 1:a adventsljuset (batteri) och bjöd på glögg och pepparkakor. Efter en trevlig samvaro fortsatte skogsvandringen. I nerförsbacken mot stadskärnan passade gruppen på att titta in i Bosses ”Tomteland” och avslutade med att önska varandra en fin adventshelg.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel