Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO på läktarplats hos Hudik Hockey

Sista fredagen i januari blev det Hudik Hockey som fick besök av PRO-föreningen.

Fredrik Jönsson hälsade välkommen och promenadgruppen kontrade med en hejarklack till hockeyn innan de slog sig ner på utomhusläktaren. Där serverade Niklas Andersson och Viola From kaffe och smörgåsar under tiden som några skridskoåkare passerade på isbanan runt fotbollsplanen. Det smakade verkligen gott med fika denna soliga och kalla vinterdag. För att inte frysa fick alla var sin mjuk och varm HHC-toppluva. Fredrik berättade om hockeyverksamheten som nu går vidare utan publik samt att många coronaanpassningar av verksamheten har skett. PRO-medlemmarna som varit aktiva som ”vakter” vid ingångarna hade saknat hockeymatcherna med lagets mot- och framgångar samt den gemenskap som finns i sporten. Hudiksvalls hockeylag fortsätter att spela några månader till samt kämpa för att komma vidare till hockeyallsvenskan.

PRO medlemmarna tackade för sig och framförde varma känslor för hockeylaget vilket kom till uttryck i både en åkarbrasa och en samling vid Glysisentrén, där alla ropade ut ”HHC”.

Gruppen avslutade förmiddagen med att vandra vidare och ordförande konstaterade att under januari har totalt 199 medlemmar deltagit i föreningens promenader. Förutom friskvård har promenaderna berikat medlemmarna med information och det allra viktigaste har varit att få ett avbrott i ensamheten.

Maj-Britt Norlander

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel