Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO Mo-Bergvik bjöds på körsång

Idrottsgården i Mohed var nästan fylld till sista plats när 90 stycken PRO:are bänkade sig vid långborden vid månadsmötet den 12 mars.

Annons

Birjer Olsson hälsade välkommen och informerade om en resa till Mynttorget 1- 2 juni med krav på ”Ett pensionssystem, jämlik vård och att tänderna ska vara en del av kroppen”. Tord Tallmarker bidrog med viktig information om det aktuella coronaläget, som vi även uppmanades att själva hålla koll på eftersom det förändras dag för dag.

Under ledning av Björn Hagström, uppträdde PRO-kören förstärkt av kören PRO-tonerna. Mer sång och musik av dagens underhållare Ove Jansson från Hofors med nostalgiska låtar av Taube, Elvis, Berghagen och lite dansband. Köket bjöd, som vanligt, på en god måltid med köttbullar och potatis. Det fina lotteribordet länsades i rasande fart. Många hade bidragit med vinster, teckentolkarna Anna-Sara och Johan Larsson fanns på plats.

Kristina Norén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel