Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO Hudik bjöd in till höstens första musikkafémöte

Kjell Barkman från Moningsand/Linköping inledde höstens möten hos PRO Hudik.

Han sjöng och spelade gitarr och inledde med ”Evig vår” av Olle Adolfsson. Sedan fick vi lyssna på både låtar som han skrivit själv och andra kända melodier vilket gjorde att mötesdeltagarna kunde sjunga med. Kjell berikade framträdandet med att berätta lite om varje låt och tog paus efter Ted Järdestads ”Jag vill ha en egen måne” samt ”Jag ger dig min morgon”.

Studieansvarig Christina Falk informerade om höstens nya och intressanta kursverksamhet med tonvikt på släktforskning och engelsk konversation. En ny och viktig trafikkurs kommer att starta i oktober. Ordförande berättade om friskvårdsaktiviteterna som startar direkt efter marknaden och om möten, fester, studiebesök samt temamöten i PRO-lokalen. Reseledaren passade även på att redovisa kommande resor fram t o m februari nästa år.

Från föreningen deltog tre medlemmar i PRO:s riksorientering i Sala den 6-7 augusti. Christina Westman vann sin klass och alla tre uppvaktades och uppmuntrades av föreningen.

Kjell fortsatte med att sjunga mer medryckande och snabba låtar efter pausen vilket gjorde att publiken också blev mer aktiv. Det blev bl a Ove Törnkvist, Elvis och Towa Carson-låtar och avslutningen med ”Brittas restaurang” passade bra i möteslokalen som också är en restaurang.

Kaffekommittén bjöd på kaffebröd till kaffet detta kafémöte och i vanlig ordning avslutades mötet med ett lotteri med ett vinstbord med varierat innehåll.

Maj-Britt Norlander, PRO Hudiksvall

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel