Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO höll musikquiz på puben

Ett 70-tal medlemmar samlades på The Bell den 8 maj. När alla bokat sig och beställt maten hördes sorlet och en härlig stämning spred sig.

Annons

Personalen hos The Bell hade förberett ett antal maträtter vilket innebar att alla snabbt fick mat och dryck. Denna pubkväll blev det koncentration och spänning runt borden när Björn Molin körde igång med musikquiz. Medlemmarna fick lyssna på 15 olika musikstycken från skilda tidsepoker, artister, låtskrivare och filmer.

Musiken som Björn spelade upp var medryckande kända låtar men det var ändå inte så lätt att veta t ex vem som sjöng, vem som spelade eller vilket år som låten blivit populär.

För att få fram ett vinnande lag blev det fem utslagsfrågor och då fanns det inget kryssalternativ. Björn gick sedan igenom de rätta svaren och många ”ja just den sångaren var det” eller ”det borde jag ha kommit ihåg” hördes.

Ett lag vann med 16 poäng sedan kom flera lag på 15 poäng och dessa duktiga musikaliska lag uppvaktades med chokladaskar och godis.

Reseledaren Ingegerd Nordlund presenterade kommande resor, Börje informerade om grillfesten och Maj-Britt hälsade välkommen till kommande sommaraktiviteter.

Maj-Britt Norlander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons