Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO-föreningarna i Hälsingland tävlade i boule den 6 augusti

Bouletävlingen mellan föreningarna inom PRO Hälsingland gick av stapeln den 6 augusti i Bollnäs.

Det var ett 30-tal medlemmar, publik och spelare som kommit till denna spännande tävlingsdag på Långnäs boulebaneområde. Det var föreningar från Hudiksvall/Delsbo, Söderala/Marma, Bollnäs och Ovanåker som mötte varandra i tre omgångar.

Ett härligt halvklart och lagom varmt sommarväder innebar att det gick lätt att spela på de fantastiskt fina banorna.

Spelarna följdes av publiken och Christer Carlsson och Tord Andersson som är bouleansvariga i Hälsingland bevakade att allt gick rätt till väga.

Samorganisationen i Bollnäs skötte värdskapet tillsammans med Bollnäs bouleförening och bjöd spelarna på kaffe och korv i pausen.

Efter några timmars tävling visade det sig att Söderala/Marma vunnit tre omgångar, Bollnäs vann 2 omgångar och Hudiksvall/Delsbo en och Ovanåker ingen omgång.

Tre föreningar åker nu till Valbo den 24 augusti för att tävla mot Gästriklands lag inför en slutlig riksfinal i Gysinge den 14-15 september.

Maj-Britt Norlander

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel