Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO Faxe har haft trivselträff med välgörande körsång

Torsdag 6 februari var en glädjens dag då PRO Faxe bjöd in till trivselträff. Efter välkomsthälsning och lite information bjöds vi på skönsång av kören Protonerna under ledning av Björn Hagström, som har förmågan att plocka ut det bästa av kören.

Annons

Kören började med Lasse Berghagens ”Du är alltid en del utav mig” och fortsatte med Jerry Williams ”Vem får följa dig hem,” sen fick vi alla försöka leva upp till Jan Malmsjös nivå med att sjunga ”Vår bästa tid är nu”. Naturligtvis kan ingen komma i närheten av hans nivå men att få sjunga i kör är ett fantastiskt bra sätt att hålla sig frisk, kan rekommenderas till alla.

Efter några sånger till var det dags för fikapaus. Det var härligt matiga mackor som Gunni med sina kollegor i köket serverade. Mumsigt gott. Efter fikat återkom kören med några låtar av Kai Gullmar, bland annat ”En liten stjärna föll,” och ”Med dej i mina armar”. Publiken applåderade så kraftfullt att de nog har träningsvärk i armarna så här dagen efter. Dagen avslutades med dragning på lotteriet. Karin avslutade med att tacka de 60-talet gäster som kom med orden:

– Välkommen på årsmötet nästa gång. Då är det fri entré, och ta det försiktigt på hemvägen.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel