Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO Faxe hade sin första trivselträff

Torsdagen den 2 september klockan 14 hade PRO Faxe sin första trivselträff.

Äntligen kunde vi träffas igen inomhus efter att restriktionerna tillåter att högst 50 får vara med, vi nöjde oss med dom 32 som vågade komma men vad gör man inte för att få käka rutten mat. Eller vad sägs om surströmming, matjessill fanns för dem som inte har surströmming som sin älsklingsrätt.

Vi inledde surströmmingsätandet med surströmmingsvisan så stämningen var god när det var dags att närma sig de illaluktande fiskarna. Ordförande Karin Gustavsson hälsade välkommen och bjöd de fyra första borden att smaka på läckerheterna, att något som luktar så illa kan smaka så gott. Flugorna som brukar samlas när man äter utomhus slipper man, i stället får vi lyssna till underbara låtar som man minns från ungdomen under tiden vi intar läckerheterna framförda av "Lunkan". Tack för att du förgyllde vår dag.

Innan kaffe och kakor sjöng vi tillsammans "Vi pensionärer har ett strålande humör" och Kalle Svensson, han med Hatt, sjal och paraply. Under kaffepausen drog vi fyra vinster på Entrébiljetten, dagen avslutades med information om kommande program och resor.

Tack till Ulla Olsson som lotsade oss rätt i melodierna, tack till Rolf och Bengt som ansvarat i köket, tack till Ulla-Britt, Gunni och Gunvor som hjälpte till att röja upp efter oredan vi herrar skapat, flera hjälpte till att duka av, tack till er också, inget tack till mig som glömde ta bilder på våra trevliga gäster.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel