Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO Faxe bjöd på god höstsoppa och visning av fina kläder

Trivselträffen torsdag 3 oktober blev en händelserik dag då en klädbutik var på besök, några av oss pensionärer provade alla vackra och fina kläder som våra mannekänger visade upp sig.

Men först var det information om resor, studier, dans och kör, ett flertal medlemmar från Faxe är med i den populära kören PRO-tonerna. Att få vara med i en sådan kör ger livet en extra tjusning. De endorfiner som frigörs har en positiv inverkan på kroppen, man blir helt enkelt friskare.

Den goda höstsoppan höll sig länge kvar i smaklökarna, flera köpte med sig soppa hem, det är ett väldigt bra betyg till Gunni, Nora med flera i köket. När alla fått sitt kaffe och provat kläderna som de var intresserade av var det dags för dragning på lotteriet, en applåd till köket för den goda höstsoppan samt till de medverkande mannekängerna.

Karin bjöd in till höstmötet i november då budgeten för år 2020 skall fastställas, Björn Hagström kommer att presentera ett Quiz, – all form av tankeverksamhet är positivt för våra hjärnceller och håller oss alerta på vår ålders höst.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel