Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO:are på skrattfest i Viksjöfors

PRO Faxe, Sandarne, Söderala, Marma och MO-Bergvik åkte söndagen den 9 februari på en på en resa till Viksjöfors, där det utlovades skrattfest.

Annons

Att skratta har ju en positiv inverkan på oss människor, det heter ju ”Ett gott skratt förlänger livet”. Hur det stämmer går ju inte att bevisa. En tanke slår mig hur regeringen ser på det här... Kan det i förlängningen bli så att det införs en så kallad ”skrattskatt” på uppförande av farser och revyer? Det blir ju dyrare för åldringsvården om vi lever längre. Med alla turer och förändringar inom regeringskansliet så får man vara beredd på det värsta.

Skratta gjorde de flesta av oss när Alfta Byaspex presenterade sin revy ”flabbvänligt”. Det var ett proffsigt manus med bra texter och framfördes med stor inlevelse och bra sång. Många skrattade så tårarna rann, vilket ledde till att man lättade några hekto. Dagen avslutades med middag på Alfta Gästis vilket återställde vikten med råge. Inga-Lill bjöd på godis, som spädde på ytterligare några gram på vikten.

Nöjda och glada styrde Roger oss sedan hem. Att försöka somna var inte det lättaste, då hjärnan spelade upp ett flertal av de nummer som framfördes. Ha ha ha ha, ha det bra.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel