Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO:are på resa njöt av musikal

PRO-föreningar i samverkan åkte på resa den 12-13 maj. En resa som innebar både gråt och glädje.

Annons

Tårarna rinner och halsen kan knappt få fram ett ljud, så var det när vi gästade Oscarsteatern och såg musikalen Så som i himmelen. Vilken underbar föreställning med strålande rollprestationer på alla håll men särskilt imponerande var tolkningen av den förståndshandikappade ”Tore” som gestaltades av Rikard Björk.

Jag och flera med mig blev oerhört gripna av handlingen, det gick inte att få fram ett ljud eftersom tårarna rann på flera av oss. Det är klart att Malena Ernman gör en fantastisk roll som den misshandlade kvinnan Gabriella som till slut lämnar sin man och sedan blommar ut i Gabriellas sång.

Efter föreställningen fortsatte färden till Cinderella-färjan där vi började med en stor innehållsrik buffé. Mätta och belåtna kunde vi sedan koppla av en stund. Det fanns ett stort utbud att välja mellan, till exempel pianounderhållning med Maurice Anton eller karaoke på puben, Leif Kronlunds storband, Hedins orkester, Xplays dansband, kanske trubadurafton med Winter, pubquiz eller allsång med Per Nyberg och Linnéa, eller bara slappna av och hämta krafter. Sammantaget en trevlig och gemytlig resa som vi gärna gör om en annan gång.

Kalle Brodin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons