Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO:are i Hennan lärde sig om Allemansrätten via tipsrunda

Den 14:e maj hade PRO Hennan sin årliga tipsrunda. Anslutningen denna gång blev inte lika stor som under tidigare år. Främst kanske beroende på corona, men också på det bedrövliga vädret, kallt och regn/snö.

Anordningen denna gång blev lite enklare än tidigare år. Tipspromenad med grillad korv. Frågorna handlade denna gång Allemansrätten och hade tagits fram av Peter Gåhlin. Själva tipspromenaden och korvgrillningen skedde utomhus, allt i enlighet med hälsomyndigheternas föreskrifter. Kaffe, kaka och prisutdelning skedde dock inomhus på grund av det kyliga vädret. Föreskrifterna efterlevdes, det vill säga varannan plats vid borden. Handsprit fanns och användes.

Totalt en trevlig tillställning med tänkvärda frågor. Vi kommer även i framtiden att försöka anordna träffar på ett för alla betryggande sätt.

Kurt L. Rådlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel