Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: PRO:are från Kilafors på Abba-föreställning: "Vilka proffs Kilafors har levererat!"

Åh mamma mia vilket party! PRO Kilafors reseledare Eva Lucchesi samlade 56 resenärer till föreställningen Mamma Mia i Stockholm.

Annons

Den här gången lyckades Eva fylla Lönns största buss och förväntningarna var stora och de uppfylldes med råge.

Mamma mia jag säger bara det: mamma mia vilket drag! Extra kul var att Kilafors egen Hanna Hedlund var med i föreställningen.

Som alla sagor börjar med att det var en gång ... så började även denna sagolika, fantastiska föreställning. Vilka akrobater och sångare! Maten var medelhavs inspirerad och god och rätt som det var kom personalen och sjöng för Rune som fyllde år samma dag och sedan fick Eva sin sång, hon hade fyllt jämt tre dagar tidigare, också det ett kul inslag.

På slutet fick vi röja själva på golv och bord och sjunga med i Abba-sångerna.

Sen tog Lönns buss oss till färjan Cinderella för fortsatta trevligheter. Väl där upptäckte vi ännu en Kilafors född förmåga: Linus Lindblom spelade i storbandet som underhöll vid dansen. Vilka proffs Kilafors har levererat!

Två dagar fyllda av upplevelser utöver det vanliga, gör att november månad inte kommer att kännas lika grå och trist som annars.

Birgitta Boström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel