Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Personalen bjöd in till spa-dag på Gutenbergs äldreboende

Vad kan väl passa bättre på Alla hjärtans dag än en spa-dag? Det var precis vad personalen på Gutenbergs äldreboende ordnade den 14 februari för sina boende.

Annons

Det fanns möjlighet till massage, fotvård, ansiktsrengöring, manikyr och rakning. Tiderna blev snabbt fulltecknade. Före och efter samlades man till mingel där två Rebeckasystrar från Odd Fellow bjöd de boende på dricka och tilltugg, som personalen fixat. Allt hade strykande åtgång - kex med ost och päron, munsbitar med ost eller korv, chokladhjärtan och cider.

Vi Rebeckasystrar var där som ett led i vår praktiska välgörenhet. För oss är det viktigt med medmänsklighet och det visar vi bl a genom att vara "hjälpande händer" vid sådana här tillfällen. När det så småningom blir vår och sommar ordnar Bröderna inom Odd Fellow fiske vid Vågen varje tisdag hela sommaren.

Sussie Lindstedt, R49 Baldersbrå

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel