Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Pensionärer åkte på spa-resa till Estland

Vi är en grupp pensionärer som har varit på en härlig resa till Pärnu i Estland. 36 damer och herrar åkte från Hudik på SPA-resa.

Kerstin Josefsson ordnade resan. Leif Björk vår fantastiska chaufför körde oss dit, på stadstur och tillbaka tryggt och säkert. Vi installerades på Tervis SPA-hotell på onsdag, fick läkarbesök samt tre behandlingar per dag. Skön massage och sköna bad, härligt väder hade vi också och en fantastisk omgivning. En lång vit sandstrand och vackra parker, en underbart vacker stad!

Kerstin tog oss med längs en strandpromenad som var trolsk. Dessutom besökte vi en väldigt speciell restaurang med massor av vackra blommor, en härlig oas. Ett härligt gäng var vi, skratten har varit många och många nya vänner har vi fått. Vi avslutade med en liten fest som Kerstin hade ordnat, lite ost, kex och vin samt allsång. Lite vemodigt att skiljas åt i Hudik men nästa år blir det en ny resa. Det ser vi fram emot!

Ingemo Frejborg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel