Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Oj vilken fantastisk "muskväll" på Bobygdsgården

Skratt och glam, underhållning, allsång, smink och guld information samt mannekäng uppvisning väntade de 60 förväntansfulla damerna. Därtill en välplanerad trerätters meny.

Allt började lördagen den 7 maj kl. 17.00 med ett ofattbart fint väder och en varmkorv med drink/mus ute i det gröna. Dörren till gården var låst tills alla ätit upp sin korv och avslutat specialdrinken.

Väl på plats vid vackert dukade bord med specialvikta rosa servetter blev vi serverade en förrätt med lax och avocadoröra, Mycket gott. Mellan för- och varmrätt var det mannekänguppvisning samt smink och smyckesinformation. Ingela Söderlund underhöll med sång och musik med den äran. Det var säkert 50 grader uppe på scenen.

Varmrätten bestod av biff med kryddbearnaisesås och bakad potatis med grönsaker. Därefter kaffe med kaka. Hela menyn var av högsta kvalité, ja det var lika proffsigt som på den finaste guldkrog. Lottdragning och tårta var slutvinjetten på detta otroliga kalas

Mona Dahlqvist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel