Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Nu har Årets Enångrare 2019 utsetts

Enångers Hembygdsförening har torsdagen den 4 juni delat ut priset som 2019-års Enångrare – till personalen vid COOP Nära.

De överraskades mitt i sitt arbete, fick komma ut och ta emot diplom och blomma från ordförande Mats Åkerlund.

Ur motiveringen: ”En butik i hjärtat av Enånger där personalen har byns bästa i fokus”. Det verkar som att även personalen har hjärtat på rätta stället för gratulationerna sedan priset delades ut har varit otaliga.

Priset ”Årets Enångrare” började delas ut 1995 och den förste som fick utmärkelsen var Östen Eriksson för det sätt som han tillsammans med Östen med Resten satte orten Enånger på jordgloben i deras kaféprogram på TV. Exempel på mottagare genom åren är Enångers kyrkokör, representanter för Enångers Atletklubb, Enångers Badmintonklubb, Enångers Idrottsklubb, Lindefallets Sportklubb, Toralf Nilsson och Bosse Östlin vid Glada Hudik Teatern, Sara Johansson vid Tomtemys, personalen vid Edsbacka Äldreboende och Tosätters Byhistoriska förening.

Kristina Borin, sekreterare Enångers hembygdsförening

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel