Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Myskvällen hos PRO Sandarne på Östanbogården tisdagen den 29 oktober

Kvällen började med att vi vid entrén bjöds på välkomstdrink, varefter ordförande Sven Erik Jansson hälsade oss välkomna. Ett extra välkommen till kvällens underhållare ”Trio Fobi” och kökschefen Margareta Eriksson, samt hennes köksteam.

Annons

Därefter serverade köket under ledning av Margareta oss en trerättersmiddag, Västerbottens paj, fläskfilé med potatisgratäng och svartvinbärssås, som åts med god aptit.

”Trio Fobi” bestående av Sven Borg, Kaare Andersson och Hasse Karlin äntrade scenen och bjöd på ett digert och blandat musikprogram. Där märktes bland annat Dan Anderssons Gunnar Vägman, Sigge Hills Kvinnor är smarta och Ronny Erikssons Det är hit man kommer hem.

Under en paus för musikanterna återupptog vi vårt ätande, en utsökt äppeltrippel serverades. Allt avrundades med kaffe och kaka.

Trion återtog scenen denna gång förstärkt av Sven Erik Jansson ”som en gång i tiden var medlem i gruppen”. De spelade och sjöng musik av bland annat Povel Ramel

Ett högt uppskattat och stämningsfyllt musik program som tackades med stora applåder av de närvarande PRO-medlemmarna.

Kvällen avslutades med dragning på lotteriet samt att ordförande kallade in kökspersonalen för att framföra ett stort tacka och applåder från de närvarande. Sven Erik påtalade att PRO Sandarnes kommande möte där 2020 års budget skall behandlas blir den 12 november.

Text och foto: Enar Granqvist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel