Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsartext: Musikkafé i Sågtäktens bygdegård

Så fick vi förmånen att mötas igen i Sågtäktens bygdegård för sång och musik, underbart!

Den stora publiken välkomnades till musikkafé med Kjell-Åke Körven Eriksson och Arne Holmberg. En glädje för nöjeskommittén över denna kväll och att så många kommit till Bygdegården! Det blev en mycket fin och uppskattad kväll med de två medverkande!

Egna fina texter och sånger av både Körven och Arne, gamla som vi kände igen och tycker så mycket om, nytt som blev nya sånger att tycka om! I allt som framfördes var det texter som berör på olika sätt. Tänkvärt, stämningsfullt och humoristiskt. Spel- och sångglädje!

I pausen gavs möjlighet till samtalet, gemenskapen. Det händer så mycket när människor möts och får glädjas tillsammans! Visst blev det åror också, med fina vinster som skänkts. Efter pausen fortsatte Körven och Arne att framföra både nyskrivna sånger och de som vi kände igen och gärna sjöng med i. Naturligtvis blev det extranummer och nöjeskommittén och publiken visade sin uppskattning med varma applåder.

De båda medverkande och publiken välkomnades varmt tillbaka till Bygdegården och till kommande evenemang som filmkväll, tillverkning av adventskransar och adventskafé med den fantastiska Nordanstigs manskör, en medverkan i adventstid som blivit en tradition.

Nöjeskommittén tackade och reflekterade över hur skulle vi människor må och uppleva vår tillvaro, om inte sång och musik fanns?

Vi alla som var där, vet svaret!

Kjell-Åke Körven Eriksson och Arne Holmberg gjorde vår kväll!

Elsie Bäcklund Sandberg, nöjeskommitten Sågtäktens Bygdegårdsförening

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel