Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LÄSARTEXT: Månadsträff med pausgympa hos PRO Kilafors

Vi i PRO Kilafors brukar träffas till månadsmöten där vi pratar bort en stund, äter god mat och lyssnar på härlig musik.

Denna gång, den 21 maj, var vi 72 pigga pensionärer i Lilltjära Bygård, som fick njuta av vår fantastisk sång- och musikgrupp, äta en matig god pastasallad med hembakat rosenbröd som Berits matgrupp fixat, samt en kladdkakebakelse till kaffet. Sen kunde vi vinna jättefina priser som vår duktiga hobbygrupp tillverkat samt vinna skänkta priser i form av matkassar.

Ordförande Inga Strömberg hade en hel del meddelanden som hon vidarebefordrade, bl.a. Gökotta i Kvarnböle, Friluftsdag i Segersta i juni, Kontantupproret på Mynttorget i Stockholm 3 juni och uppmaning att söka bostadstillägg. Stig Andersson påminde om att boulen kör igång tisdagar kl. 15.00. Märit Eriksson rapporterade från polisens Seniorråd. Den 17 oktober blir det en Trygghetsdag igen. Sigrid Bolkéus informerade från KPR om hälsocentralens semesterstängning, Baldersnäs-Arbrå-Kilafors kommer att samverka lika som förra året.

Rolf Lundin hälsade att Cecilia Bruse skall sätta upp en sommarteater ”Mysteriet på Harsa”. Ulf Torstensson informerade om PRO:s alla olika försäkringar.

Ove Strömberg hade satt i hop en klurig musikfläta och sen blev det allsång som hördes ända ner till Sibo och vi avslutade med Idas sommarvisa och önskade varandra en trevlig sommar.

Nästa gång vi ses är det surströmming den i september.

Birgitta Boström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel